Sjuksköterska sökes

Sjuksköterska till Svettmottagningen och Kungsholmens hudklinik

Svettmottagningen är en privat mottagning för patienter som lider av hyperhidros, överdriven svettning. I våra lokaler har vi även en hudklinik, Kungsholmens hudklinik, för patienter med olika hudsjukdomar. Mottagningarna ägs och drivs av läkare som brinner för att hjälpa patienter till en bättre livskvalité. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare i nära samarbete.

Läs mer om klinikerna på våra hemsidor
www.svettmottagningen.se och www.kungsholmenshudklinik.se.

Kvalifikationer

Vi söker dig med sjuksköterskeutbildning med minst tre års erfarenhet och god stickvana. Erfarenhet av mottagningsarbete och dermatologi är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara initiativrik och anse att flexibilitet och service är en självklarhet. Du har god organisationsförmåga och kan arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga. Vi är en klinik under utveckling och du vill vara en del av vårt förbättringsarbete samt vara med och utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en delad tjänst fördelad på Svettmottagningen och Kungsholmens hudklinik. Arbetet på Svettmottagningen består av behandla patienter som lider av hyperhidros med subkutana injektioner med botulinumtoxin; även bland annat lägga intravenös regional anestesi och andra bedövningar ingår.

Som sjuksköterska på hudkliniken jobbar du i nära samarbete med läkare och med hudsjukdomar som akne, psoriasis, eksem och övriga hudsjukdomar.

Anställning

Den dagliga arbetstiden är måndag – fredag kl. 08:00 – 16:30. Vi erbjuder provanställning 6 månader därefter tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla CV med personligt brev, samt kontaktuppgifter.

Vid frågor kontakta: Chefsjuksköterska Cecilia Edman. Då vi har svårt att svara i telefon ser vi gärna att ni mailar era frågor.

Ansökan och eventuella frågor skickas till:
jobb@kungsholmenshudklinik.se

Sista ansökningsdag: 1/3-2019