Sjuksköterska sökes

Sjuksköterska till Svettmottagningen

Svettmottagningen är en privat mottagning för patienter som lider av hyperhidros, överdriven svettning. I närliggande lokaler har vi även en hudklinik, Kungsholmens hudklinik, för patienter med olika hudsjukdomar. Mottagningarna ägs och drivs av läkare som brinner för att hjälpa patienter till en bättre livskvalité. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare i nära samarbete.

Läs mer om klinikerna på våra hemsidor www.svettmottagningen.se och www.kungsholmenshudklinik.se.

Kvalifikationer

Vi söker dig med sjuksköterskeutbildning med minst tre års erfarenhet och har god stickvana.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara initiativrik och anse att flexibilitet och service är en självklarhet. Du har god organisationsförmåga och kan arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga. Vi är en klinik under utveckling och du vill vara en del av vårt förbättringsarbete samt vara med och utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Arbetet på Svettmottagningen består av behandla patienter som lider av hyperhidros med subkutana injektioner med botulinumtoxin. Ibland kan det behövas att lägga intravenös regional anestesi och andra bedövningar.

Kungsholmens Hudklinik och Svettmottagningen är i nära samarbete och i perioder av mindre patientflöde kan arbetsuppgifter på Kungsholmens Hudklinik förekomma.

Anställning

Den dagliga arbetstiden är måndag – fredag kl. 8 – 16.30. Vi erbjuder provanställning 6 månader därefter tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla CV med personligt brev, samt kontaktuppgifter.

Vid frågor kontakta: Chefsjuksköterska Anette Lundqvist 08-402 09 18.

Ansökan och eventuella frågor skickas till:
jobb@kungsholmenshudklinik.se

Sista ansökningsdag: 21/6-2020

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.