Sekreterare sökes

Svettmottagningen är en privat mottagning för patienter som lider av hyperhidros, överdriven svettning. I närliggande lokaler har vi även en hudklinik, Kungsholmens hudklinik, för patienter med olika hudsjukdomar. Mottagningarna ägs och drivs av läkare som brinner för att hjälpa patienter till en bättre livskvalité. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare i nära samarbete.

Läs mer om klinikerna på våra hemsidor
www.svettmottagningen.se och www.kungsholmenshudklinik.se.

Kvalifikationer

Vi söker dig med god administrativ förmåga, vi ser gärna att du arbetat med administration eller receptionistarbete tidigare. Vidare är det meriterande ifall du har erfarenhet av kundservicearbete. Du är flytande i svenska i såväl tal som skrift och formulerar dig professionellt i samtliga kontaktytor. Som person ser vi gärna att du är relationsskapande och gillar att växla mellan flertalet arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara initiativrik, stresstålig och anse att flexibilitet och service är en självklarhet. Du har god organisationsförmåga och kan arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter

I det dagliga arbetet innebär att hantera ärenden via telefon och mail, bokning av patienter, hantering av remisser, receptionsarbete och andra administrativa arbetsuppgifter som ingår på en mottagning. Du kommer dagligen ha kontakt med patienter, försäkringsbolag, andra instanser samt med övrig personal på mottagningen som läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Anställning

Den dagliga arbetstiden är måndag – fredag kl. 8 – 16.30. Vi erbjuder provanställning 6 månader därefter tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla CV med personligt brev, samt kontaktuppgifter.

Vid frågor kontakta Biträdande verksamhetschef Solvejg van der Kroon. Då vi har svårt att svara i telefon ser vi gärna att ni mailar era frågor.

Ansökan och eventuella frågor skickas till:
jobb@kungsholmenshudklinik.se

Sista ansökningsdag: 30/11-2019